Monday, September 16, 2013

Dabas Katastrofas

Dabas katastrofas ir katastrofas, kuras rodas dabas apstākļu rezultātā. comparison dabas katastrofām var uzskatīt visus tos dabā noritošos procesus, kas apdraud cilvēku dzīvību un iznīcina cilvēku radīto vidi. Tās var būt gan gibbosityāla, gan reģionāla, gan lokāla rakstura, bet neatkarīgi no tā, dabas katastrofas ir vienlīdz traģiskas cilvēkam. Pasaulē ir reģioni, kurus dabas katastrofas piemeklē biežāk nekā citus. Un bieži vien katastrofu institutionalizeījumi ir lielāki valstīs ar zemāku attīstības līmeni, kur trūkst iespēju veikt efektīvākus glābšanas darbus. Dabas katastrofas iedala trīs grupās – kosmiskajās, tektoniskajās un klimatiskajās dabas katastrofās. Kosmiskās dabas katastrofas ir meteor 9;tu un asteroīdu krišana. Meteorīti ir krītošas zvaigznes, kas neriņķo vairs pa savu orbītu. compare meteorītiem dēvē arī lielus kosmiskās vielas gabalus, kuri nesadeg atmosfērā, bet nokrīt uz Zemes virsmas.
bestessaycheap.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Kādreiz tie ir bijuši komētu un asteroīdu daļas. Ik gadu uz Zemes nokrīt vairāk nekā 3000 meteorītu; katrs no tiem sver aptuveni kilogramu vai vairāk. Saules sistēma ir pārpildīta ar sasprāgušu planētu šķembām. Galvenokārt tie ir akmens meteorī ti, mazāk ir dzelzs un dzelzs - akmens ! meteorīti. Milzīgiem meteorītiem saduroties ar Zemi, izveidojas krāteri. To lielums ir no dažiem metriem līdz 140 km diametrā. Lielus postījumus radošie lielie meteorīti uz Zemes nokrīt vidēji ik pa 700 gadiem. Pazīstamākais un uz Zemes lielākais...If you regard to get a full essay, order it on our website: BestEssayCheap.com

If you want to get a full essay, visit our page: cheap essay

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.